Hunde er både et kæledyr, en familieven samt en udgiftspost hvert eneste år, men dette er man klar over i næsten omkring hver tredje husstand, da man her har kæledyr. Generelt ofrer vi milliarder af kr. hvert år på kæledyr i form af foder og dyreartikler, hvilket man kan læse mere om på DR1.

Her omtales i Magasinet Penge, at der er stor stigning i handlen med dyreartikler, idet vi stadigt bruger større beløb hvert år på vores firbenede venner. Foder, pleje og dyrlægeregninger er store tilbagevendende udgifter, men det koster også mange penge at give kæledyrene en god opstart i hjemmet med for eksempel:

  • Hundehus.
  • Hundekurv.
  • Hundepuder.
  • Hundelegetøj.
  • Transportboks.
  • Halsbånd og hundesnore.
  • Hundepas.
  • Plejeredskaber.

Krav til hundens velfærd i hjemmet

Når man overvejer at anskaffe en hund i familien, så bør man være klar over, der medfølger et vigtigt ansvar, idet man bør sørge godt for hunden i familien. Man bør dels indkøbe en slags hundeseng med hundepuder og tæpper, så den har et privat opholdssted, hvor den kan tygge på ben og slappe af. En hund skal også luftes flere gange om dagen, samt man skal lege med den og udvise oprigtig interesse, og det kan være svært at klare alt dette uden hjælp, hvis man er væk hele dagen som udearbejdende.

Derfor er det ofte børnene, der må hjælpe til med at lege med hunden i løbet af dagen, og de lærer også ansvarlighed, da hunden jo regelmæssigt skal have friske forsyninger af vand og hundefoder.

Man bør også anskaffe forskellige remedier til sine kæledyr, og hunde bør have en passende hundeseng eller hundekurv, der passer til netop din hund. Hvis din hund gerne vil hvæsse tænder på alting, så bør man vælge en hundeseng af kraftig plast, da denne er solid og rengøringsvenlig, men mindre hunde vil måske foretrække en kurv af stof eller nylon, der kan være blød og dejlig at putte sig i. Man bør fore bunden med en wet-bet, der er et ideelt underlag til hundeburet eller hundekurven. Et wet-bed tæppe er nemlig et absorberende syntetisk tæppe, der er meget let at rengøre.

Find dyreartiklerne på nettet

Fysiske butikker har i mange år haft eneret til at sælge varer, men i dag er der etableret webshops indenfor de fleste brancher herunder dyreartikler, og dette kommer alle forbrugere til gode. Der er mange fordele ved at handle i en webshop, da man dels har et noget større udvalg at vælge imellem, men priserne er generelt også noget lavere end hos de fysiske butikker, da en webshop har en del lavere driftsudgifter.

Man sparer desuden både tid og transportudgifter ved at handle online, og man har desuden hele 14 dages fortrydelsesfrist på alle køb i henhold til købeloven. På den måde kan man finde et stort udvalg af hundesenge og hundepuder hos Lavprisdyrehandel.dk samt andre tilsvarende store webshops, der alle har et stort udvalg, således man nemt kan finde en passende model til netop jeres behov.